maandag , 19 september 2016

Zonnecollectoren

Concepten aangepast aan elke woonvorm

Topas_Ww_eps_46886Buderus stelt twee collectortypes voor die de zonne-energie efficiënt kunnen omzetten dankzij de absorber die is voorzien van een speciale sputterbedekking. Bijkomende voordelen zijn de lange levensduur en de uitstekende kwaliteit waarvoor Buderus garant staat. De zonnecollectoren van Buderus zijn vervaardigd uit UV-bestendige materialen, die gemakkelijk gerecycleerd kunnen worden. Bij de fabricatie worden daarenboven zeer energiezuinige methodes toegepast.

"Als je ervan uitgaat, dat je maar eenmaal in je leven bouwt, kies je voor moderne materialen en technieken.

Meer weten?
 Bekijk de brochure van Junkers

 Bekijk de brochure van Buderus

 

Logasol SKS 4.0 - Voor ons is zonne-energie de toekomst."

LogasolSKS40Zelfs de zon wordt gecharmeerd door dit plaatje. De zonnecollector Logasol SKS 4.0 is uitermate aantrekkelijk, niet alleen omwille van zijn uiterlijk, maar ook omwille van zijn uitstekende rendement. Die goede resultaten zijn te danken aan het edelgas dat zich tussen de glasplaat en de absorber bevindt.

Net als bij een dubbele beglazing worden zo de warmteverliezen tot een minimum beperkt. De hermetisch afgesloten absorber, uniek in zijn soort, is zo ook gevrijwaard van vervuiling en eventuele andere externe invloeden.

Logasol SKN 3.0

LogasolSKN30Deze robuuste collector met een lange levensduur heeft zijn talenten al in duizenden woningen bewezen. De zonnecollectoren SKN3.0 met gesputterde absorberafdekking bieden een gegarandeerd hoog rendement.
De verhouding prijs/kwaliteit zal u zeker weten te overtuigen.

Optimaal rendement van de zon
dankzij de SL boilers met gelaagde opwarming

 

SL_boilersHoewel ze u misschien al helemaal bekoren met hun aantrekkelijk design, toch zijn het de verborgen voordelen die echt indruk maken, zoals bijvoorbeeld de gelaagde opwarming met de techniek van de thermosifon. Het warme water is nog sneller beschikbaar en het gebruik van de zonne-energie wordt nog verbeterd. Het principe is zowel simpel als geniaal : het water dat door de warmtewisselaar voor zonne-energie wordt opgewarmd, stijgt langs het onderste deel van de boiler via de thermosifonbuis, zonder dat het daarbij vermengd wordt met het koude water. Het warme water is dus onmiddellijk beschikbaar.

U hoeft dus niet te wachten tot de boiler compleet is opgewarmd. Belangrijk is hierbij dat de naverwarming maar gestart hoeft te worden als de behoefte niet gedekt kan worden door de warmte van de zon.

Palinckx bvba

Kalmthoutse steenweg 105
2990 wuustwezel

Tel: +32 3 669 99 75
fax: +32 3 669 88 82

info@palinckx.be

Btw:  BE 0472.570.340
registratie nr: 02.00.91

Bank info:
Dexia  068-2237975-18
IBAN BE 50 0862 2379 7518
BIC  GKCC BEBB

Producten van:

buderusjunkers