maandag , 19 september 2016

Vloerverwarming

Totaaloplossing, voor ongekend woon- & werkcomfort

schema_vloerverwarmingDe VASCO vloerverwarmingssystemen zijn een totaaloplossing, die u een ongekend woon- en/of werkcomfort garanderen. Niets is gezelliger dan de zalige warmte die uit de vloer opstijgt. Vloerverwarming werkt op lage temperatuur en de warmteafgifte is verdeeld over het ganse vloeroppervlak.

Hierdoor wordt een zeer gunstig temperatuursprofiel bekomen, dat nauw aansluit bij de ideale temperatuursverdeling.Het gevolg van dit gunstig temperatuursprofiel is dat de ruimtetemperatuur met 2°C mag verlaagd worden zonder een verlies aan warmtecomfort. Dit resulteert in een besparing van ongeveer 12% op uw energiefactuur. Door deze lagere ruimtetemperatuur ontstaat er een hogere relatieve vochtigheid wat het comfortgevoel nog meer verhoogt.

Daarnaast zorgt de lage verwarmingstemperatuur voor een
verwaarloosbare luchtbeweging waardoor stofcirculatie uitblijft.

Meer weten?  Bekijk de brochure.

 

Vasco biedt u de keuze uit 2 vloerverwarmingssystemen:

Het tackersysteem:

Snel te plaatsen en uiterst geschikt voor een ondergrond die niet volledig vlak is (bv. gespoten PUR).

vloerverwarming_02Het VASCO tackersysteem is snel te plaatsen . Het bestaat uit polystyreen warmte - isolatieplaten waarop een polyethyleenfolie (PE-folie ) met voorbedrukt raster wordt gelegd .

Op deze folie worden de vloerverwarmingsbuizen geplaatst die met behulp van clipsen in de isolatieplaten worden verankerd . Het fixeren van de buizen met de clipsen gebeurt met een speciaal hiervoor ontworpen tackerapparaat .

Meer weten?  Bekijk de brochure.

Het noppenplaatsysteem:

Eenvoudig te plaatsen door 1 persoon, ideaal voor een vlakke ondergrond.

noppenplaatsysteemBij het noppenplaatsysteem wordt op de warmte - isolatieplaten een speciaal ontwikkelde noppenplaat gelegd . De verwarmingsbuizen worden tussen de noppen geklikt . Hierdoor wordt een goede fixatie van de verwarmingsbuizen bekomen . De noppenplaat is zo ontwikkeld dat een optimaal legpatroon van de verwarmingsbuizen kan worden bekomen om een ideale warmtespreiding en - afgifte te verkrijgen .

Het noppenplaatsysteem is zeer eenvoudig door één persoon te installeren , handig voor de doe -het -zelver of voor de installateur .

Meer weten?  Bekijk de brochure.

   

Palinckx bvba

Kalmthoutse steenweg 105
2990 wuustwezel

Tel: +32 3 669 99 75
fax: +32 3 669 88 82

info@palinckx.be

Btw:  BE 0472.570.340
registratie nr: 02.00.91

Bank info:
Dexia  068-2237975-18
IBAN BE 50 0862 2379 7518
BIC  GKCC BEBB

Producten van:

buderusjunkers